Schilderwerk

Math Willems Stukadoor- en Schilderwerken voert werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. Wij hebben een ruime ervaring en streven naar een heldere communicatie met onze klanten en 100% klanttevredenheid. Om kwaliteitswerk te kunnen garanderen, kiezen we alleen voor de beste materialen en werken we zonodig samen met vakkundige onderaannemers. Hieronder een greep uit onze diensten op het gebied van schilderwerk.
Behangwerk

topBehangwerk

Behang is in alle denkbare structuren, patronen en kleuren verkrijgbaar.
Glasweefselbehang (ook wel  glasvezelbehang  genoemd) is bijvoorbeeld een goede optie als de wanden niet sausklaar zijn en uw voorkeur niet uitgaat naar stucwerk, maar naar één van de vele patronen die bij dit behang mogelijk zijn. Glafweefselbehang  is te verkrijgen in verschillende structuren en overschilderbaar in iedere gewenste kleur.
Het combineren van behang met verschillende patronen en kleuren  geeft een verrassend effect.
Door uw eigen combinaties te maken, creëert u een persoonlijke en unieke ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Exclusief schilderwerk

topExclusief schilderwerk

Voor een heel bijzondere afwerking van uw pand is Moodpaints een perfecte keuze. In welke subtiele of felle kleur u uw woning of werkruimte ook geschilderd wilt hebben, Moodpaints biedt de kleuren die bij uw stemming passen. Door de samenstelling en zeer hoge kwaliteit blijven Moodpaints ook jarenlang mooi. Er zijn bijvoorbeeld schakeringen die gebaseerd zijn op kleuren en structuren uit de natuur, zoals katoen, zand, ivoor en roest: ideaal voor tijdloos mooie muren, die nooit gaan vervelen!
Latex spuiten

topLatex spuiten

Kiest u voor een gladde afwerking van plafonds en wanden in uw woning of bedrijfspand? Dan is het spuiten van latex aan te bevelen. Het airless spuiten van latex geeft een fraai en gelijkmatig resultaat en zorgt voor een perfecte afwerking van grote oppervlakken. De zichtbaarheid van de aanzet van de roller of de zogenoemde banen van de roller zijn hiermee verleden tijd.
In de meeste situaties is latex spuiten ook geschikt voor niet gladde ondergronden.
Buitenschilderwerk

topBuitenschilderwerk

Voor de buitenkant van uw woning of bedrijfspand is goed onderhoud van het verfwerk extra van belang. De verflaag vormt immers de bescherming tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat de ondergrond niet wordt aangetast. Tevens is de staat van het pand voor een groot gedeelte bepalend voor de waarde ervan.
Indien er sprake is van houtrot, wordt dit door ons vakkundig verholpen. Wij zorgen ervoor dat uw pand weer voor jaren in uitstekende staat is en een mooie uitstraling heeft.
Binnenschilderwerk

topBinnenschilderwerk

Of u nu een kleine schilderklus heeft of een groot project, met Math Willems Stukadoor- en Schilderwerken kiest u voor vakwerk. Het schuren gebeurt met behulp van moderne apparatuur met stofafzuiging. Hierdoor wordt de overlast van stof tot een minimum beperkt.
Onze ervaren schilders geven u graag advies over de juiste materialen en kleuren, afhankelijk van de bestemming van de binnenruimtes en uw persoonlijke wensen. Dat levert niet alleen een functioneel, maar ook een mooi resultaat op!
© copyright 2019 • Math Willems Stukadoor en Schilderwerken • Heisteeg 27 • Stein • 06 11 33 02 29