Garantie

Gemotiveerd, duidelijk en betrouwbaar: dat zijn onze speerpunten. Wij zijn dan ook trots op ons werk en staan voor de kwaliteit ervan. Wij zijn vakkundig in traditionele en moderne technieken en we maken alleen gebruik van kwaliteitsproducten. Op ons werk is dan ook de volgende garantie van toepassing:

  • Op buitenstucwerk 3 jaar garantie
  • Op binnenstucwerk 5 jaar garantie
  • Op al het schilderwerk 5 jaar garantie

Echt vakwerk met NOA-Afbouwgarantie

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom geven wij op alle werkzaamheden NOA-Afbouwgarantie. Omdat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) hanteren wij de algemene consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijf in Nederland.

Over deze voorwaarden zijn afspraken gemaakt met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Hierin zijn de rechten en plichten van u als opdrachtgever en ons - als opdrachtnemer - helder vastgelegd. Daarom hebben wij geen kleine lettertjes in onze contracten. Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en dat we waar nodig met u meedenken en adviseren.

Op de website van onze vereniging vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie. Op werkzaamheden die wij voor aannemers, woningcorporaties en andere opdrachtgevers handelend als beroep of bedrijf uitvoeren, hanteren wij de algemene voorwaarden zakelijk verkeer voor afbouwbedrijven.

Lees meer op www.ubentbeteraf.nl