Ca 200 m2 wanden stucen

waardering

9,3
29 augustus 2014
Dhr. Scheepers, Bunde

Het is alweer ruim een half jaar geleden dat Math bij ons het hele huis heeft gestuct, waar we heel erg tevreden over zijn. Mooie gladde muren, binnen de afgesproken termijn en binnen het budget. Een vriendelijk man die met je meedenkt, fijn werk levert en de boel schoon achterlaat

Schilderen trappenhuis/betonmuur met gaten

04 augustus 2014
Mevr. Smits, Maastricht

Dankzij Math Willems heb ik tegenwoordig een oogverblindend, strak wit Sikkens trappenhuis in mijn appartement! Niet alleen heeft Math fantastisch stuc- en schilderwerk geleverd terwijl het belachelijk warm weer buiten was, hij heeft zich tijdens de verschillende afspraken ook flexibel en meedenkend getoond en elke keer de boel netter achtergelaten dan hij het aantrof. Daarbij komt dat hij aangenaam gezelschap is om over de vloer te hebben en een kleurrijk verhalenverteller die ondertussen hard en secuur doorwerkt. Niks dan lof dus voor Math Willems! Als ik later ooit een huis koop, dan hang ik bij Math uit Stein aan de lijn :)

Wanden stucen

waardering

9,6
12 mei 2014
Mevr. Lemmens, Munstergeleen

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Math Willems. Hij heeft zich aan de afspraken gehouden, flexibel omgegaan met wijzigingen van onze kant en mooi werk geleverd op korte termijn. We zijn ervan overtuigd dat onze muren nu helemaal haaks zijn, wat belangrijk is voor een hoekkeuken! Math heeft netjes gewerkt en ook nog extra werkzaamheden verricht (deels verwijderen van het oude stucwerk en nog extra gaten gedicht). Hij was hierdoor langer bezig dan gepland, maar vond dat niet vervelend. We vonden het leuk dat Math zijn werk zo serieus neemt. Hij is erg precies, perfectionist en gepassioneerd in stucen. Hij heeft genoeg te vertellen als je om een praatje verlegen zit. Sven vond het ook leuk om uitleg te krijgen in het stucadoorsvak.

Stucen van gehele woning en het filleren van plafonplaten

waardering

10
04 mei 2014
Dhr. Nijs, Maastricht

Bij nood aan de man heeft Math ons uit de brand geholpen. Jullie hebben mooi werk geleverd op kort termijn. waardoor wij nu toch nog op tijd de opening kunnen laten door gaan. Bedankt voor de goede service. Groetjes Marc en Selma.

Plafond stuken

waardering

9,4
02 april 2014
Dhr. Hermans, Born

Math Willems heeft de aangenomen opdracht op de geplande dag en tijdstip correct uitgevoerd. De werkzaamheden zijn tot grote tevredenheid en absoluut met vakmanschap uitgevoerd. Het plafond is mooi strak, waterpas en glad opgeleverd. Kortom vakwerk, bedankt.

Wanden stukadoren en opnieuw spuiten

waardering

10
27 maart 2014
Mevr. Spronck, Heerlen

Gevraagd naar stuc-en spuitwerk, maar snel door Math overtuigd om modernere techniek toe te passen. Resultaat: perfect gladde, schitterend afgewerkte wanden! Op en top vakman die meedenkt en resultaatgericht is! Math heeft passie voor zijn vak en is goed op de hoogte van de nieuwste technieken. Hij is betrouwbaar, laat de werkplek keurig achter, levert uitstekend werk en is bovendien een amicale gast! Helaas kunnen we geen rapportcijfer 11 geven.

Muur van 9 m² glad stuken in Maastricht

waardering

9,9
28 oktober 2013
Dhr. Vissers, Maastricht

Zeer net en correct bedrijf. Math Willems is een vakman die weet waar hij het over heeft en wat hij doet. Heeft het werk binnen de gewenste termijn keurig uitgevoerd. Ook nog goede tips gekregen over schilderwerk.

Stuken badkamer

waardering

9,9
23 juni 2013
Dhr. Heersink, Beek lb

Math is eerst komen om advies te geven en een prijs af te spreken. Hij kwam professioneel over wat duidelijk te zien is in het geleverde werk. Math is een harde werker die afspraken nakomt en de boel schoon en netjes achter laat. Ik ben dik tevreden over het eindresultaat en kan me niks bedenken wat beter kan.................... Math, bedankt!

Bovenverdieping stuken

waardering

10
27 maart 2013
Dhr. Sleijpen, Stein lb

Na prettig telefonisch contact met Math Willems een afspraak gemaakt om de bovenverdieping te komen bekijken. Math was keurig op tijd en heeft gelijk alles op gemeten. Hij is die avond ook 2 uur daar geweest om alles duidelijk uit te leggen en over zijn werkzaamheden te vertellen, kortom een heel gezellige en goede vakman! Na een afspraak gemaakt te hebben heeft math de hele boven verdieping binnen een week perfect gestuukt. Overal mooie hoeken opgezet, waar nodig oude muren gekapt en bijgewerkt, omlijsting voor kozijnen gemaakt, en ook nog zonder meerprijs!! Ongelofelijk goede en harde werker. Wou voor ons het beste en mooiste resultaat. Na afloop ook alles netjes opgeruimd, altijd twee paar schoenen bij zich zodat alles netjes blijft en goed gelachen. Conclusie, helemaal niets aan te merken op zijn werkwijze en we kunnen alleen maar vol lof zijn over het resultaat. Bij het volgende project zullen we zeker weer voor Math kiezen!! Math Bedankt!!


Spachtelputz in keuken, gang en woonkamer

waardering

9,3
13 maart 2013
Dhr. Kums, Budel

Vrij snel na de plaatsing van mijn opdracht kreeg ik van Math een reactie dat hij langs wilde komen voor het maken van een offerte. Op de dag voor het komen kijken en maken van een offerte bevielen me al direct een paar dingen: op tijd aanwezig zijn, scherpe prijs (tov andere offertes) en een gezellige overkomende man die serieus bezig is met zijn vak! Daarom en de goede referenties op werkspot bij elkaar opgeteld besloot ik meteen dat Math de opdracht mocht uitvoeren. Mijn voorgestelde datum hiervoor kwam bij hem gelukkig ook nog goed uit.

Mijn 1ste indruk die ik had gekregen van Math (en de refenties van de mensen op werkspot) bleken gelukkig ook waar te zijn want op de dag dat hij de opdracht kwam uitvoeren was hij ook weer keurig optijd, werkte goed en serieus door en we hebben veel gelachen.

Kortom: zijn collega en Math hebben prima, snel en nauwkeurig gewerkt. Na de werkzaamheden hebben ze de rommel keurig opgeruimd, niets dan complimenten voor de mannen!

Als ik weer een stucadoor nodig heb staat al vast wie bij mij mag…euh moet...langskomen: Math Willems


Stuken nieuwe badkamer

waardering

9,7
22 februari 2013
Dhr. Roelofs, Roermond

Math is eerst komen kijken teneinde een goede inschatting van het werk en prijsopgave te kunnen maken. Gaf goed advies en kon ook al snel starten. Belangrijkste is dat het eindresultaat er prima uitziet (ondanks alle hoeken en schuintes in een kleine ruimte). Na het werk ook alles keurig opgeruimd. Kon niet zien dat de stucadoor geweest was en dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Math, bedankt.

Huis binnen laten schilderen

waardering

8,6
20 februari 2013

We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is strak en mooi geworden. Binnen de tijd alles uitgevoerd en hij ging door tot klaar.

Glad stukwerk

waardering

9,1
12 januari 2013
Dhr. Boogerd, Linne

 

250 m² stukwerk laten uitvoeren door Math. Meerdere stukadoors offerte laten opmaken. Echter vele weken af van wat ze op werkspot aan hadden gegeven qua prijs of kwamen met excuses welke vere van realistisch waren. Math was ook de enige die ruim een uur aan het meten en controleren is geweest om een zo duidelijk mogelijke offerte te kunnen maken. Totaalprijs was net onder ons budget, echter wel meer dan andere stukadoors. Dit is echter terug te zien in het werk dat word afgeleverd. Math stuct de muren spiegelglad, komt zelf met goede ideeën, overlegd met jou als opdrachtgever en is duidelijk. De planning werd door de slechte muren en hoeveelheid gips dat er op moest een 1,5 week verlengd, wat naar onze mening niet erg is ten opzichte van het resultaat. 

Na onze schulderwerkzaamheden hebben we spotjes ingebouwd in een koof. Deze koof hing boven een muur welke Math heeft laten doen door een student van hem. Zeer slecht gestuct en naar Math's eigen zeggen, stom dat hij hem niet gecontroleerd had. Echter komt Math wel op zaterdag de gehele muur opnieuw stucen en trekt hij het probleem recht.

Bij nog meer stukadoor werkzaamheden Math opnieuw vragen?: absoluut!

1e maal wit schilderen huis

waardering

10
02 augustus 2012

 

Bij de biedingen op mijn opdracht was er maar 1 bedrijf die de moeite nam om een schildersadvies op te vragen via Sikkens voor het uitbrengen van de offerte, en dat was Math Willems. Met de lovende reacties hier op werkspot en het prettig kennismakingsgesprek is de keuze uiteindelijk op Math gevallen. Ik had geen beter keuze kunnen maken ! Met Math haal je een vakman in huis die oog heeft voor detail. Hij streeft een perfectie na en werkte aan de opdracht alsof het zijn huis is. Hij investeerd tijd in de opdracht en werkt liever een dag extra om alles naar wens af te leveren. Zeker niet onbelangrijk, ... met Math en zijn jongens heb je hele fijne mensen om je heen tijdens de uitvoering. (zeker als je zoveel raakvlakken hebt ;-) ) Ze werken netjes en gestructureerd. Math... ik weet zeker dat wij ons snel weer zien in een volgende klus, zij het prive of voor mijn zaak (Grand Café D'n Ingel) Bedankt voor het mooie werk en de prettige tijd..

Schoorsteen impregneren en schilderen

waardering

9,6
28 juli 2012
Dhr. Esser, Buchten

Uitstekend werk geleverd bij het opknappen van onze schoorsteen. Eerste keer dat we met Math hebben gewerkt, waarbij we kunnen zeggen dat Math zeer flexibel is en actief meedenkt en adviseert voor een toekomstbestendige aanpak. Op basis van dit werk zullen we Math zeker aanbevelen aan anderen.

Badkamer plus een muur stuken

waardering

10
06 juli 2012
Margraten

Dit is de tweede klus die Math voor ons gedaan heeft; net als bij de vorige heeft hij weer top-kwaliteitswerk geleverd. Ook werd weer alles netjes opgeruimd na afloop, er werd zelfs gedweild:-). Voor ons volgende project zullen we Math zeker weer vragen! Zeer zeker aan te bevelen!!

Verven / Texen en sierpleister

waardering

10
28 mei 2012
Dhr. Corbey, Roermond

Stucadoorsbedrijf Math Willems heeft bij ons een offerte afgegeven en het eerste contact was al direct positief. Onze opdracht bestond uit: twee wanden stucadoren en beige spuiten, overige wanden in een beige kleur en het plafond wit spuiten. Het resultaat van dit alles is echt geweldig. Math is erg precies en wilt alles 100% goed hebben. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem zeker aanbevelen. Bij een volgende klus zullen wij hem weer benaderen.

50m2 plafond schilderen kamer en keuken

waardering

9,0
07 maart 2012
Dhr. Hensgens, Kerkrade

Math Willems, een kundige en vriendelijke vakman. Alles volgens afspraak netjes opgeleverd en kamer en keuken na verfbeurt keurig achtergelaten. Resultaat mag er wezen. Math. Willems een aanrader. Hub Hensgens

Schilderen van 8 binnendeuren en kozijnen

waardering

8,0
21 februari 2012
Dhr. Ploum, Maastricht

Math heeft goed netjes gewerkt. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Het schilderwerk is goed en vakkundig uitgevoerd.

Glad pleisterwerk (strak), Posterholt

waardering

9,7
20 februari 2012
Dhr. Bom, Posterholt

Math is een zeer vakbekwaam persoon,Bij onze eerste ontmoeting nam hij ook alle tijd ruim een uur, en (dat kon ik van de overige stukadoors niet zeggen die geweest zijn 5 min. binnen, en ze konden direct de prijs zeggen en toen ze weg gingen konden we daarna de vloer dweilen ivm met de witte voetstappen die ze achter gelaten hadden )en kwam zelf met ideeen en suggesties. Hij is recht door zee en zegt ook als het tegen gaat vallen of hoe het beter kan. Math werk zeer netjes houd ook alles netjes schoon.en toen hij klaar was heeft die alles netjes achtergelaten
Math heeft de muren netjes afgewerkt en haaks. Zelfs de keukenmonteurs die de keuken naderhand kwamen monteren waren vol lof dat alles zo netjes en haaks was. 
Ik kan maar een ding over Math zeggen. Hij is een goede vakman,die zich aan de afspraken houd en de tijd voor je neemt en net en goed werk afleverd. Als ik weer een Stuc klus heb dan hoef ik niet meer te zoeken op Werkspot want ik heb Math zijn adres al. 
Math bedankt


Spuiten van Stucwerk

waardering

9,7
17 februari 2012

Wat een topvent! Komt zijn afspraken netjes na en levert vakwerk af! Ook wanneer er zich na oplevering problemen voordoen, staat Math zijn mannetje om je te helpen: Bij ons was de parketvloer gelegd nadat Math het schilderwerk had gedaan. De vloeren mannen hebben toen lelijk onze muren beschadigd. 1 telefoontje naar Math en hij staat gelijk klaar om je te helpen. Helemaal super!

Stucwerk glad maastricht 205m2

waardering

9,0
21 december 2011

Via Werkspot met Math Willems in aanraking gekomen. Het eerste contact, via de telefoon, was al gelijk doorslaggevend. Math stak gelijk van wal met het vertellen van zijn werkwijze en gaf gelijk tientallen tips waar ik op moest letten bij het selecteren van de een stucadoor en/of schilder. Hij kwam hierdoor over als iemand met passie voor zijn vak met veel vakkennis. Dit was ook de reden om hem uit te nodigen voor een kennismaking en om de te stucen muren en plafonds te bekijken. Dit gesprek verliep ook positief en omdat wij graag werk wilden zien wat hij had geleverd nodigde hij ons dezelfde avond nog bij hem thuis uit om zijn stucwerk in de garage te komen bekijken (een aanrader). Hiermee waren wij overtuigd van de kwaliteit van zijn werk en zijn nauwkeurigheid. Wij hebben toen besloten om ook het schilderwerk door Math te laten uitvoeren. De muren en plafonds op onze bovenverdieping zijn inmiddels gestucadoord en dit ziet er fantastisch uit. Een super glad resultaat! Daarnaast werkt Math zeer netjes. Geen troep op de vloer en hij zorgt er voor (detail) dat de punten voor de stopcontacten ed. netjes worden afgewerkt zodat je hier niet naar hoeft te zoeken. Gedurende de opdracht hadden wij met Math wel onduidelijkheid over het aantal te stucen vierkante meters. Dit kwam echter door een fout van ons, waarbij wij de maten verkeerd hadden berekend. Hier zijn wij met Math ook goed uit gekomen en heeft hij heel netjes meegedacht. We lopen inmiddels iets achter op de originele planning, maar dit komt doordat het stucwerk niet snel genoeg droogt ivm de slechte kwaliteit van onze kozijnen. Op dit moment is Math bezig met onze woonkamer en hal, na het resultaat boven te hebben gezien weet ik zeker dat dit goed komt en er net zo mooi uit komt te zien. Math is misschien niet de goedkoopste, maar zijn oog voor detail, de manier van werken, zijn werkhouding en de kwaliteit van het afgeleverde werk zijn dit allen waard. Kortom, ik zou Math bij vrienden en kennissen met een gerust hart aanbevelen.

Wanden latex spuiten

waardering

9,0
20 november 2011
Dhr. Van Mulekom, Eijsden

Math is een echte vakman voor wie alleen het beste goed genoeg is. Wie op zoek is naar de perfecte uitvoering van zijn opdracht is bij hem aan het goede adres!

Glad pleisterwerk (strak), Beesel

waardering

9,4
26 augustus 2011

Math Willems, een echte vakman en een goede werkhouding. Behalve dat hij uitstekend werk levert zorgt hij ervoor dat het stof tot een minimum beperkt blijft. Elke dag wordt alles netjes en zo schoon mogelijk achtergelaten. Als ik geweten had dat er door stukadoors ook zo gewerkt kon worden had ik al veel eerder 3 kamers en 2 overlopen en de trap laten doen. Math Willems werkt zeer precies en het glad stukwerk is glimmend glad. Zo glad als een baby huidje! Door zijn vakkundigheid en netjes werken hebben we besloten om al het schilderwerk door hem te laten uitvoeren. We weten nu hoe hij werkt en met zijn kundigheid krijgen we binnenkort super mooie kinderkamers en een stijlvolle trap. Dit is de eerste keer dat we een opdracht op werkspot hebben geplaatst. Ik ben blij dat we daardoor het bedrijf van Math Willems hebben leren kennen.

Sierpleister aanbrengen

waardering

8,4
19 augustus 2011
Dhr. Koolen, Heerlen

Zeer goede ervaring. Het werk is perfect gedaan. Zeer aanbevelingswaardig!!!!

Trappenhuis/hal/overloop spachtelpoets aanbrengen

waardering

9,0
09 juni 2011
Dhr. Mayntz, Kerkrade

Math heeft bij ons het trappenhuis gedeeltelijk opnieuw gestuct. Vervolgens het hele trappenhuis voorzien van spachtelputz. Dit is op een voortreffelijke en vakkundige manier gedaan. Math is eerlijk, secuur, netjes en geeft ook nog gratis tips. We hebben gelijk besloten om de woonkamer ook door Math te laten stucen, deels spachtelputz, deels schuurwerk. Het betreft een ruim 100 oud huis waarin niet alles meer even recht is. Math weet er wel raad mee. Bedankt alvast, Math

Huis wit verven

waardering

9,9
24 mei 2011
Dhr. Bougie, Cadier en Keer

Math is adviseur en uitvoerder tegelijk. Gelijk bij het opnemen van de offerte stak hij van wal met goede tips (stripje onder de vensterbanken, eerst verven dan de boeiboorden opnieuw erop etc). Verder gebruikt hij goed materiaal, is hij betrouwbaar en eerlijk en werkt hij hard door. Samen met Maikel. Vraagt om feedback en overleg. Prijskwaliteit verhouding = prima. Goed gedaan Math

Stuccen woonkamer, Eindhoven

waardering

9,0
26 april 2011
Dhr. Van Heuven, Eindhoven

 

Dichtgemetselde deur + doorgebroken muur afwerken

waardering

10
25 maart 2011
Dhr. Gillissen, Stein lb

Math Willems heeft mijn dichtgemetselde deur , en een doorgebroken muur afgewerkt. en dat heeft hij perfect gedaan! Toen hij in huis kwam kijken om de klus te bekijken gaf hij meteen veel tips! Math Willems is heel erg beleefd en werkt uitermate netjes!(geknoeid gips heeft hij netjes opgeruimd) en hij weet veel van zijn vak. Tijdens de klus gaf Math ook veel handige tips over wat ik het beste kan doen als het gips uitgehard is en ik het wil schilderen. Verder is zijn stuuk werk echt prachtig geworden! Heel erg strak en glad. Math , ontzettend bedankt!

Muurtje stuccen

waardering

10
14 maart 2011
Mevr. Bojko, Sittard

Supervriendelijk en eerlijk, recht door zee. Zegt je ook als er dingen tegen gaan vallen vooraf en spreekt dan een meerprijs af. Maar wel altijd schappelijk. Gaat zeer netjes en seccuur te werk en laat het ook nog eens netjes voor je achter zodat je niet een grote schoonmaak hoeft te houden. Wij zijn echt super tevreden en binnenkort komt hij ook de hal nog voor ons af stuccen.

Stucwerk hele woning

waardering

9,7
26 januari 2011
Landgraaf

prima vakman die goed leverd en goed met je mee denkt, math bedankt!!!

Stuccadoren mantel schoorsteen

waardering

8,6
09 januari 2011
Dhr. Verhoeven, Klimmen

Het betrof een specifiek werkje, waarbij nogal wat precisie gevraagd was. Na een goede afstemming werd het werk naar tevredenheid uitgevoerd.

Stuccen benedenverdieping

waardering

8,9
08 december 2010
Dhr. Willems, Maastricht

Geweldige strakke muren dankzij Math!! Dit is een echte vakman en wij zullen hem bij iedereen aanraden. Hele secure en nette vakman. Math, nogmaals heel erg bedankt.

Keuken

waardering

10
15 november 2010
Dhr. Pelzer, Kerkrade

Goede vakman die gemaakte afspraken nakomt. Hij is erg vriendelijk en denk goed met je mee. Ook laat hij de boel netjes achter. Hij is zeker de stucadoor die wij voor onze volgende klus vragen.

WC stuccen

waardering

10
12 oktober 2010
Dhr. Roij, Hoensbroek

Heeft heel mooi werk afgeleverd. Is allemaal kaarsrecht geworden. Kan deze stuccer ten zeerste aanbevelen!

100m2 Stucwerk woonhuis

waardering

9,4
09 oktober 2010
Dhr. Schols, Grevenbicht

Prima vakman met hart voor zijn werk. Denkt mee en gaf ons veel tips voor verf- en kluswerk dat we nog in de planning hebben. Komt zijn afspraken stipt na en laat werkplek doorgaans veegschoon achter. Eindresultaat mooi strak, ons oude huis is er flink door opgeknapt. Voor toekomstige klussen houden we Math zeker in het vizier.

Stuccen wanden zolder

waardering

9,0
23 september 2010

Opdracht keurig uitgevoerd en werkplek netjes achtergelaten. Een echte aanrader.

Het verven van sierplijster

waardering

8,4
19 september 2010

Math Willems is een echte vakman met hart voor zijn vak. Hij geeft goede adviezen en denkt met je mee. Ook de "aftersales" is in orde.

Stuccen van wanden zolderkamer

waardering

9,6
16 september 2010

Werk prima uitgevoerd op de afgesproken tijd Goed advies & goede afwerking

Herstelwerk stuc -en sierpleister na zetten trap

waardering

8,7
07 juli 2010

wij zijn erg tevreden!!!bij een eventuele nieuwe klus zullen we zeker met hem in zee gaan

Muur pleisteren

waardering

10
09 juni 2010

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Math geleverd heeft. Hij heeft de muur perfect afgeleverd. Zelf heb ik ook bruikbare tips van hem gekregen, hij heeft ook alles netjes opgeruimd. Ik kan Matt absoluut aanbevelen.

Stuccen/opvullen bestaande sierpleister

waardering

9,4
27 mei 2010

Deze man heeft fantastisch en secuur werk afgeleverd. Hij komt afspraken na en heeft een eerlijke instelling. Een aanrader !

Gipsplaten plafond in hal moet gestuced worden

waardering

8,7
25 mei 2010

Wij zijn zeer tevreden, goede inzet werkt door tot het af is. Laat alles netjes achter. Heeft zelfs de trap gepoetst. En dit was een hele moeilijke klus. Math en Rick wij zijn tevreden tot een volgende keer.

Schilderen kozijnen, voordeuren + garagepoort

waardering

9,9
17 mei 2010

Math is een echte vakman. De kozijnen en de poort zitten weer 'strak in de lak'. Hij voert niet alleen de klus goed uit, maar denkt met je mee. Dat is erg prettig. Hij gaat netjes te werk, en wat hij doet...doet hij goed. Ik raad Math absoluut aan ! Ook het ik Math inmiddels opdracht gegeven om het hele pand opnieuw wit te maken. Meer foto's volgen nog als alles klaar is.

Verfklaar stuccen babykamer

waardering

10
13 mei 2010

Math is een echte ouderwetse vakman in hart en nieren met een moderne manier van werken: Kwalitatief geweldig en ook nog eens een dag eerder dan gepland. Verder krijg je van hem inderdaad zeer bruikbare tips over de verder afwerking. Daarnaast is de prijs zonder meer ok. Je krijgt echt het gevoel dat dit een vakman is die houdt van wat hij doet. Ten zeerste aanbevolen!

Muur in woonkamer

waardering

10
19 april 2010

Math heeft (met behulp van een collega) met veel gevoel voor humor, een perfekt gladde muur afgeleverd. Naast zijn opdracht had hij nog verschillende tips voor het afwerken van bv het plafond. Nog nooit heb ik een bouwvakker meegemaakt, die na afloop van de klus de boel opruimt en dweilt!!!!!!

Gedeelte woonkamer+keuken

waardering

9,9
05 maart 2010

Math Willems heeft bij ons de woonkamer en keuken muren gedaan, wij zijn heel erg tevreden over zijn werk, de muren zijn kaarsrecht en super glad, Math is betrouwbaar, komt zijn afspraken na, is flexibel en denkt zeker mee, wij raden hem zeker aan.

Kozijnen binnen schilderen + 2 trappen kitten en aflakken

waardering

10
26 februari 2010

math, is een echte professional die eigenlijk te goedkoop de opdracht heeft aangenomen. hier ben ik hem heel dankbaar voor. zeer precies en mooi resultaat als het werk af moet dan is het werk ook af. voorbeeld voor andere schilders en stucadoor. ook aan te bevelen als stucadoor.

Stukadoren

waardering

9,7
10 februari 2010

Ik ben uiterst tevreden over het vooraf duidelijk afgesproken correct uitgevoerde werk. Math Willems deed de nodige moeite om alles schoon te houden en geen dingen te beschadigen. Gezien het feit dat hij niet alleen stukadoor maar ook schilder is kreeg ik op de koop toe de nodige gratis adviezen om de rest van het huis stapsgewijs in orde te krijgen en te houden! Bedankt Math Willems.

© copyright 2019 • Math Willems Stukadoor en Schilderwerken • Heisteeg 27 • Stein • 06 11 33 02 29