Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Ca 200 m2 wanden stucen

Het is alweer ruim een half jaar geleden dat Math bij ons het hele huis heeft gestuct, waar we heel erg tevreden over zijn. Mooie gladde muren, binnen de afgesproken termijn en binnen het budget. Een vriendelijk man die met je meedenkt, fijn werk levert en de boel schoon achterlaat
Dhr. Scheepers, Bunde

Schilderen trappenhuis/betonmuur met gaten

Dankzij Math Willems heb ik tegenwoordig een oogverblindend, strak wit Sikkens trappenhuis in mijn appartement! Niet alleen heeft Math fantastisch stuc- en schilderwerk geleverd terwijl het belachelijk warm weer buiten was, hij heeft zich tijdens de verschillende afspraken ook flexibel en meedenkend getoond en elke keer de boel netter achtergelaten dan hij het aantrof. Daarbij komt dat hij aangenaam gezelschap is om over de vloer te hebben en een kleurrijk verhalenverteller die ondertussen hard en secuur doorwerkt. Niks dan lof dus voor Math Willems! Als ik later ooit een huis koop, dan hang ik bij Math uit Stein aan de lijn :)
Mevr. Smits, Maastricht

Wanden stucen

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Math Willems. Hij heeft zich aan de afspraken gehouden, flexibel omgegaan met wijzigingen van onze kant en mooi werk geleverd op korte termijn. We zijn ervan overtuigd dat onze muren nu helemaal haaks zijn, wat belangrijk is voor een hoekkeuken! Math heeft netjes gewerkt en ook nog extra werkzaamheden verricht (deels verwijderen van het oude stucwerk en nog extra gaten gedicht). Hij was hierdoor langer bezig dan gepland, maar vond dat niet vervelend. We vonden het leuk dat Math zijn werk zo serieus neemt. Hij is erg precies, perfectionist en gepassioneerd in stucen. Hij heeft genoeg te vertellen als je om een praatje verlegen zit. Sven vond het ook leuk om uitleg te krijgen in het stucadoorsvak.

Mevr. Lemmens, Munstergeleen

Stucen van gehele woning en het filleren van plafonplaten

Bij nood aan de man heeft Math ons uit de brand geholpen. Jullie hebben mooi werk geleverd op kort termijn. waardoor wij nu toch nog op tijd de opening kunnen laten door gaan. Bedankt voor de goede service. Groetjes Marc en Selma.

Dhr. Nijs, Maastricht

Plafond stuken

Math Willems heeft de aangenomen opdracht op de geplande dag en tijdstip correct uitgevoerd. De werkzaamheden zijn tot grote tevredenheid en absoluut met vakmanschap uitgevoerd. Het plafond is mooi strak, waterpas en glad opgeleverd. Kortom vakwerk, bedankt.

Dhr. Hermans, Born

Wanden stukadoren en opnieuw spuiten

Gevraagd naar stuc-en spuitwerk, maar snel door Math overtuigd om modernere techniek toe te passen. Resultaat: perfect gladde, schitterend afgewerkte wanden! Op en top vakman die meedenkt en resultaatgericht is! Math heeft passie voor zijn vak en is goed op de hoogte van de nieuwste technieken. Hij is betrouwbaar, laat de werkplek keurig achter, levert uitstekend werk en is bovendien een amicale gast! Helaas kunnen we geen rapportcijfer 11 geven.

Mevr. Spronck, Heerlen

Muur van 9 m² glad stuken in Maastricht

Zeer net en correct bedrijf. Math Willems is een vakman die weet waar hij het over heeft en wat hij doet. Heeft het werk binnen de gewenste termijn keurig uitgevoerd. Ook nog goede tips gekregen over schilderwerk.

Dhr. Vissers, Maastricht

Stuken badkamer

Math is eerst komen om advies te geven en een prijs af te spreken. Hij kwam professioneel over wat duidelijk te zien is in het geleverde werk. Math is een harde werker die afspraken nakomt en de boel schoon en netjes achter laat. Ik ben dik tevreden over het eindresultaat en kan me niks bedenken wat beter kan.................... Math, bedankt!

Dhr. Heersink, Beek lb

Bovenverdieping stuken

Na prettig telefonisch contact met Math Willems een afspraak gemaakt om de bovenverdieping te komen bekijken. Math was keurig op tijd en heeft gelijk alles op gemeten. Hij is die avond ook 2 uur daar geweest om alles duidelijk uit te leggen en over zijn werkzaamheden te vertellen, kortom een heel gezellige en goede vakman! Na een afspraak gemaakt te hebben heeft math de hele boven verdieping binnen een week perfect gestuukt. Overal mooie hoeken opgezet, waar nodig oude muren gekapt en bijgewerkt, omlijsting voor kozijnen gemaakt, en ook nog zonder meerprijs!! Ongelofelijk goede en harde werker. Wou voor ons het beste en mooiste resultaat. Na afloop ook alles netjes opgeruimd, altijd twee paar schoenen bij zich zodat alles netjes blijft en goed gelachen. Conclusie, helemaal niets aan te merken op zijn werkwijze en we kunnen alleen maar vol lof zijn over het resultaat. Bij het volgende project zullen we zeker weer voor Math kiezen!! Math Bedankt!!


Dhr. Sleijpen, Stein lb

Spachtelputz in keuken, gang en woonkamer

Vrij snel na de plaatsing van mijn opdracht kreeg ik van Math een reactie dat hij langs wilde komen voor het maken van een offerte. Op de dag voor het komen kijken en maken van een offerte bevielen me al direct een paar dingen: op tijd aanwezig zijn, scherpe prijs (tov andere offertes) en een gezellige overkomende man die serieus bezig is met zijn vak! Daarom en de goede referenties op werkspot bij elkaar opgeteld besloot ik meteen dat Math de opdracht mocht uitvoeren. Mijn voorgestelde datum hiervoor kwam bij hem gelukkig ook nog goed uit.

Mijn 1ste indruk die ik had gekregen van Math (en de refenties van de mensen op werkspot) bleken gelukkig ook waar te zijn want op de dag dat hij de opdracht kwam uitvoeren was hij ook weer keurig optijd, werkte goed en serieus door en we hebben veel gelachen.

Kortom: zijn collega en Math hebben prima, snel en nauwkeurig gewerkt. Na de werkzaamheden hebben ze de rommel keurig opgeruimd, niets dan complimenten voor de mannen!

Als ik weer een stucadoor nodig heb staat al vast wie bij mij mag…euh moet...langskomen: Math Willems


Dhr. Kums, Budel