Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Spuiten van Stucwerk

Wat een topvent! Komt zijn afspraken netjes na en levert vakwerk af! Ook wanneer er zich na oplevering problemen voordoen, staat Math zijn mannetje om je te helpen: Bij ons was de parketvloer gelegd nadat Math het schilderwerk had gedaan. De vloeren mannen hebben toen lelijk onze muren beschadigd. 1 telefoontje naar Math en hij staat gelijk klaar om je te helpen. Helemaal super!

Stucwerk glad maastricht 205m2

Via Werkspot met Math Willems in aanraking gekomen. Het eerste contact, via de telefoon, was al gelijk doorslaggevend. Math stak gelijk van wal met het vertellen van zijn werkwijze en gaf gelijk tientallen tips waar ik op moest letten bij het selecteren van de een stucadoor en/of schilder. Hij kwam hierdoor over als iemand met passie voor zijn vak met veel vakkennis. Dit was ook de reden om hem uit te nodigen voor een kennismaking en om de te stucen muren en plafonds te bekijken. Dit gesprek verliep ook positief en omdat wij graag werk wilden zien wat hij had geleverd nodigde hij ons dezelfde avond nog bij hem thuis uit om zijn stucwerk in de garage te komen bekijken (een aanrader). Hiermee waren wij overtuigd van de kwaliteit van zijn werk en zijn nauwkeurigheid. Wij hebben toen besloten om ook het schilderwerk door Math te laten uitvoeren. De muren en plafonds op onze bovenverdieping zijn inmiddels gestucadoord en dit ziet er fantastisch uit. Een super glad resultaat! Daarnaast werkt Math zeer netjes. Geen troep op de vloer en hij zorgt er voor (detail) dat de punten voor de stopcontacten ed. netjes worden afgewerkt zodat je hier niet naar hoeft te zoeken. Gedurende de opdracht hadden wij met Math wel onduidelijkheid over het aantal te stucen vierkante meters. Dit kwam echter door een fout van ons, waarbij wij de maten verkeerd hadden berekend. Hier zijn wij met Math ook goed uit gekomen en heeft hij heel netjes meegedacht. We lopen inmiddels iets achter op de originele planning, maar dit komt doordat het stucwerk niet snel genoeg droogt ivm de slechte kwaliteit van onze kozijnen. Op dit moment is Math bezig met onze woonkamer en hal, na het resultaat boven te hebben gezien weet ik zeker dat dit goed komt en er net zo mooi uit komt te zien. Math is misschien niet de goedkoopste, maar zijn oog voor detail, de manier van werken, zijn werkhouding en de kwaliteit van het afgeleverde werk zijn dit allen waard. Kortom, ik zou Math bij vrienden en kennissen met een gerust hart aanbevelen.

Wanden latex spuiten

Math is een echte vakman voor wie alleen het beste goed genoeg is. Wie op zoek is naar de perfecte uitvoering van zijn opdracht is bij hem aan het goede adres!

Dhr. Van Mulekom, Eijsden

Glad pleisterwerk (strak), Beesel

Math Willems, een echte vakman en een goede werkhouding. Behalve dat hij uitstekend werk levert zorgt hij ervoor dat het stof tot een minimum beperkt blijft. Elke dag wordt alles netjes en zo schoon mogelijk achtergelaten. Als ik geweten had dat er door stukadoors ook zo gewerkt kon worden had ik al veel eerder 3 kamers en 2 overlopen en de trap laten doen. Math Willems werkt zeer precies en het glad stukwerk is glimmend glad. Zo glad als een baby huidje! Door zijn vakkundigheid en netjes werken hebben we besloten om al het schilderwerk door hem te laten uitvoeren. We weten nu hoe hij werkt en met zijn kundigheid krijgen we binnenkort super mooie kinderkamers en een stijlvolle trap. Dit is de eerste keer dat we een opdracht op werkspot hebben geplaatst. Ik ben blij dat we daardoor het bedrijf van Math Willems hebben leren kennen.

Sierpleister aanbrengen

Zeer goede ervaring. Het werk is perfect gedaan. Zeer aanbevelingswaardig!!!!

Dhr. Koolen, Heerlen

Trappenhuis/hal/overloop spachtelpoets aanbrengen

Math heeft bij ons het trappenhuis gedeeltelijk opnieuw gestuct. Vervolgens het hele trappenhuis voorzien van spachtelputz. Dit is op een voortreffelijke en vakkundige manier gedaan. Math is eerlijk, secuur, netjes en geeft ook nog gratis tips. We hebben gelijk besloten om de woonkamer ook door Math te laten stucen, deels spachtelputz, deels schuurwerk. Het betreft een ruim 100 oud huis waarin niet alles meer even recht is. Math weet er wel raad mee. Bedankt alvast, Math

Dhr. Mayntz, Kerkrade

Huis wit verven

Math is adviseur en uitvoerder tegelijk. Gelijk bij het opnemen van de offerte stak hij van wal met goede tips (stripje onder de vensterbanken, eerst verven dan de boeiboorden opnieuw erop etc). Verder gebruikt hij goed materiaal, is hij betrouwbaar en eerlijk en werkt hij hard door. Samen met Maikel. Vraagt om feedback en overleg. Prijskwaliteit verhouding = prima. Goed gedaan Math

Dhr. Bougie, Cadier en Keer

Stuccen woonkamer, Eindhoven

 

Dhr. Van Heuven, Eindhoven

Dichtgemetselde deur + doorgebroken muur afwerken

Math Willems heeft mijn dichtgemetselde deur , en een doorgebroken muur afgewerkt. en dat heeft hij perfect gedaan! Toen hij in huis kwam kijken om de klus te bekijken gaf hij meteen veel tips! Math Willems is heel erg beleefd en werkt uitermate netjes!(geknoeid gips heeft hij netjes opgeruimd) en hij weet veel van zijn vak. Tijdens de klus gaf Math ook veel handige tips over wat ik het beste kan doen als het gips uitgehard is en ik het wil schilderen. Verder is zijn stuuk werk echt prachtig geworden! Heel erg strak en glad. Math , ontzettend bedankt!

Dhr. Gillissen, Stein lb

Muurtje stuccen

Supervriendelijk en eerlijk, recht door zee. Zegt je ook als er dingen tegen gaan vallen vooraf en spreekt dan een meerprijs af. Maar wel altijd schappelijk. Gaat zeer netjes en seccuur te werk en laat het ook nog eens netjes voor je achter zodat je niet een grote schoonmaak hoeft te houden. Wij zijn echt super tevreden en binnenkort komt hij ook de hal nog voor ons af stuccen.

Mevr. Bojko, Sittard