Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Muur pleisteren

Ik ben zeer tevreden met het werk dat Math geleverd heeft. Hij heeft de muur perfect afgeleverd. Zelf heb ik ook bruikbare tips van hem gekregen, hij heeft ook alles netjes opgeruimd. Ik kan Matt absoluut aanbevelen.

Stuccen/opvullen bestaande sierpleister

Deze man heeft fantastisch en secuur werk afgeleverd. Hij komt afspraken na en heeft een eerlijke instelling. Een aanrader !

Gipsplaten plafond in hal moet gestuced worden

Wij zijn zeer tevreden, goede inzet werkt door tot het af is. Laat alles netjes achter. Heeft zelfs de trap gepoetst. En dit was een hele moeilijke klus. Math en Rick wij zijn tevreden tot een volgende keer.

Schilderen kozijnen, voordeuren + garagepoort

Math is een echte vakman. De kozijnen en de poort zitten weer 'strak in de lak'. Hij voert niet alleen de klus goed uit, maar denkt met je mee. Dat is erg prettig. Hij gaat netjes te werk, en wat hij doet...doet hij goed. Ik raad Math absoluut aan ! Ook het ik Math inmiddels opdracht gegeven om het hele pand opnieuw wit te maken. Meer foto's volgen nog als alles klaar is.

Verfklaar stuccen babykamer

Math is een echte ouderwetse vakman in hart en nieren met een moderne manier van werken: Kwalitatief geweldig en ook nog eens een dag eerder dan gepland. Verder krijg je van hem inderdaad zeer bruikbare tips over de verder afwerking. Daarnaast is de prijs zonder meer ok. Je krijgt echt het gevoel dat dit een vakman is die houdt van wat hij doet. Ten zeerste aanbevolen!

Muur in woonkamer

Math heeft (met behulp van een collega) met veel gevoel voor humor, een perfekt gladde muur afgeleverd. Naast zijn opdracht had hij nog verschillende tips voor het afwerken van bv het plafond. Nog nooit heb ik een bouwvakker meegemaakt, die na afloop van de klus de boel opruimt en dweilt!!!!!!

Gedeelte woonkamer+keuken

Math Willems heeft bij ons de woonkamer en keuken muren gedaan, wij zijn heel erg tevreden over zijn werk, de muren zijn kaarsrecht en super glad, Math is betrouwbaar, komt zijn afspraken na, is flexibel en denkt zeker mee, wij raden hem zeker aan.

Kozijnen binnen schilderen + 2 trappen kitten en aflakken

math, is een echte professional die eigenlijk te goedkoop de opdracht heeft aangenomen. hier ben ik hem heel dankbaar voor. zeer precies en mooi resultaat als het werk af moet dan is het werk ook af. voorbeeld voor andere schilders en stucadoor. ook aan te bevelen als stucadoor.

Stukadoren

Ik ben uiterst tevreden over het vooraf duidelijk afgesproken correct uitgevoerde werk. Math Willems deed de nodige moeite om alles schoon te houden en geen dingen te beschadigen. Gezien het feit dat hij niet alleen stukadoor maar ook schilder is kreeg ik op de koop toe de nodige gratis adviezen om de rest van het huis stapsgewijs in orde te krijgen en te houden! Bedankt Math Willems.