Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Stuken nieuwe badkamer

Math is eerst komen kijken teneinde een goede inschatting van het werk en prijsopgave te kunnen maken. Gaf goed advies en kon ook al snel starten. Belangrijkste is dat het eindresultaat er prima uitziet (ondanks alle hoeken en schuintes in een kleine ruimte). Na het werk ook alles keurig opgeruimd. Kon niet zien dat de stucadoor geweest was en dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Math, bedankt.

Dhr. Roelofs, Roermond

Huis binnen laten schilderen

We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is strak en mooi geworden. Binnen de tijd alles uitgevoerd en hij ging door tot klaar.

Glad stukwerk

 

250 m² stukwerk laten uitvoeren door Math. Meerdere stukadoors offerte laten opmaken. Echter vele weken af van wat ze op werkspot aan hadden gegeven qua prijs of kwamen met excuses welke vere van realistisch waren. Math was ook de enige die ruim een uur aan het meten en controleren is geweest om een zo duidelijk mogelijke offerte te kunnen maken. Totaalprijs was net onder ons budget, echter wel meer dan andere stukadoors. Dit is echter terug te zien in het werk dat word afgeleverd. Math stuct de muren spiegelglad, komt zelf met goede ideeën, overlegd met jou als opdrachtgever en is duidelijk. De planning werd door de slechte muren en hoeveelheid gips dat er op moest een 1,5 week verlengd, wat naar onze mening niet erg is ten opzichte van het resultaat. 

Na onze schulderwerkzaamheden hebben we spotjes ingebouwd in een koof. Deze koof hing boven een muur welke Math heeft laten doen door een student van hem. Zeer slecht gestuct en naar Math's eigen zeggen, stom dat hij hem niet gecontroleerd had. Echter komt Math wel op zaterdag de gehele muur opnieuw stucen en trekt hij het probleem recht.

Bij nog meer stukadoor werkzaamheden Math opnieuw vragen?: absoluut!

Dhr. Boogerd, Linne

1e maal wit schilderen huis

 

Bij de biedingen op mijn opdracht was er maar 1 bedrijf die de moeite nam om een schildersadvies op te vragen via Sikkens voor het uitbrengen van de offerte, en dat was Math Willems. Met de lovende reacties hier op werkspot en het prettig kennismakingsgesprek is de keuze uiteindelijk op Math gevallen. Ik had geen beter keuze kunnen maken ! Met Math haal je een vakman in huis die oog heeft voor detail. Hij streeft een perfectie na en werkte aan de opdracht alsof het zijn huis is. Hij investeerd tijd in de opdracht en werkt liever een dag extra om alles naar wens af te leveren. Zeker niet onbelangrijk, ... met Math en zijn jongens heb je hele fijne mensen om je heen tijdens de uitvoering. (zeker als je zoveel raakvlakken hebt ;-) ) Ze werken netjes en gestructureerd. Math... ik weet zeker dat wij ons snel weer zien in een volgende klus, zij het prive of voor mijn zaak (Grand Café D'n Ingel) Bedankt voor het mooie werk en de prettige tijd..

Schoorsteen impregneren en schilderen

Uitstekend werk geleverd bij het opknappen van onze schoorsteen. Eerste keer dat we met Math hebben gewerkt, waarbij we kunnen zeggen dat Math zeer flexibel is en actief meedenkt en adviseert voor een toekomstbestendige aanpak. Op basis van dit werk zullen we Math zeker aanbevelen aan anderen.

Dhr. Esser, Buchten

Badkamer plus een muur stuken

Dit is de tweede klus die Math voor ons gedaan heeft; net als bij de vorige heeft hij weer top-kwaliteitswerk geleverd. Ook werd weer alles netjes opgeruimd na afloop, er werd zelfs gedweild:-). Voor ons volgende project zullen we Math zeker weer vragen! Zeer zeker aan te bevelen!!

Margraten

Verven / Texen en sierpleister

Stucadoorsbedrijf Math Willems heeft bij ons een offerte afgegeven en het eerste contact was al direct positief. Onze opdracht bestond uit: twee wanden stucadoren en beige spuiten, overige wanden in een beige kleur en het plafond wit spuiten. Het resultaat van dit alles is echt geweldig. Math is erg precies en wilt alles 100% goed hebben. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem zeker aanbevelen. Bij een volgende klus zullen wij hem weer benaderen.

Dhr. Corbey, Roermond

50m2 plafond schilderen kamer en keuken

Math Willems, een kundige en vriendelijke vakman. Alles volgens afspraak netjes opgeleverd en kamer en keuken na verfbeurt keurig achtergelaten. Resultaat mag er wezen. Math. Willems een aanrader. Hub Hensgens

Dhr. Hensgens, Kerkrade

Schilderen van 8 binnendeuren en kozijnen

Math heeft goed netjes gewerkt. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Het schilderwerk is goed en vakkundig uitgevoerd.

Dhr. Ploum, Maastricht

Glad pleisterwerk (strak), Posterholt

Math is een zeer vakbekwaam persoon,Bij onze eerste ontmoeting nam hij ook alle tijd ruim een uur, en (dat kon ik van de overige stukadoors niet zeggen die geweest zijn 5 min. binnen, en ze konden direct de prijs zeggen en toen ze weg gingen konden we daarna de vloer dweilen ivm met de witte voetstappen die ze achter gelaten hadden )en kwam zelf met ideeen en suggesties. Hij is recht door zee en zegt ook als het tegen gaat vallen of hoe het beter kan. Math werk zeer netjes houd ook alles netjes schoon.en toen hij klaar was heeft die alles netjes achtergelaten
Math heeft de muren netjes afgewerkt en haaks. Zelfs de keukenmonteurs die de keuken naderhand kwamen monteren waren vol lof dat alles zo netjes en haaks was. 
Ik kan maar een ding over Math zeggen. Hij is een goede vakman,die zich aan de afspraken houd en de tijd voor je neemt en net en goed werk afleverd. Als ik weer een Stuc klus heb dan hoef ik niet meer te zoeken op Werkspot want ik heb Math zijn adres al. 
Math bedankt


Dhr. Bom, Posterholt